zaterdag 29 september 2007

Grote verbouwingswerken zijn gestart aan mijn website Lacegarden. Met deze morgen een zeer grote surprise.

Het is er eindelijk van gekomen om met de verbouwingswerken van de website www.lacegarden.be aan te vangen.
Files zullen er niet zijn op de internetsnelwegen, maar toch kunnen er kleine vertragingen opdagen. De weersomstandigheden kunnen geen invloed op deze werken hebben. Signalisatie wordt in voldoende mate aangebracht. Dus ik zou zeggen volg alles op teletekst, maar dit is een whisfull thinking dus : het zal te volgen zijn op de electronische borden van de blogs. Het is ten sterkste aangeraden om regelmatig de 2 blogs te raadplegen.
Mijn verontschuldigingen aan alle mensen die sedert 2005 via mijn site www.lacegarden.be daar een contactformulier ingevuld hebben en dat naar mijn mailadres gezonden hebben.
Ik kom deze morgen aan de kust, kijk op mijn stokoud pc'tje mijn outlook na, tot mijn grote verbazing komen er daar meer dan 1500 mails binnen die allemaal verzonden zijn via de website. Ik heb echt geen verklaring voor dit heuvel. Misschien komt het omdat ik zeer lange tijd deze pc niet meer opgestart heb en hier altijd mijn draagbare mac gebruikt heb. Velen onder jullie vroegen in 2005 om tomatenzaden. Ik kan echt al deze mails nu niet één voor één gaan beantwoorden. Met de nieuwe lacegarden hoop ik zulke problemen nooit meer tegen te komen.
Waarschijnlijk gaat die vanaf zaterdag op het web staan.