woensdag 25 juli 2007

Tomatenrassen.
















Het zou echt niet meer overzichtelijk geweest zijn om op de manier door te gaan die ik in de voorgaande postings deed. De vele tomatenfoto's staan nu op een album bij Picasa. Zeer eenvoudig: om de foto's te bekijken gelieve op de titel te klikken : tomatenrassen. U wordt rechtstreeks verbonden met het picasa album.
De twee stoere heren in de serre zijn Jerko en Sybren. De twee van "boerboeren", ze doen het fantastisch met hun kweken van alle zaden en plantjes die ze van mij gekregen hebben. Eindelijk hebben ze een gaatje gevonden in hun drukke agenda om eens twee dagen naar Zogge te komen. Pistache is zo danig in haar nopjes dat ze als een dartelend jong veulen door de tuin springt.

Met de Kodak in de hand komt men door het ganse Vlaamse land.






Sedert deze morgen foto's aan het maken. Ja zeg, dan weer wachten op de zon die achter een mega wolk zit, dan weer Pistache die in de weg loopt, zo heeft een mens altijd zijn bezigheid.
Keineig lekker gekookt deze middag. Ja het was van Bella Italia in de Lidl, dus deegwaren bij iedere schotel hier op Zogge. Straks avanti tiramisu.
Nu eventjes de aandacht bijhouden en de fotookes placeren.