zaterdag 18 augustus 2007

De avond voor de grote gebeurtenis.

We zijn bijna klaar. De naamkaartjes nog aan het afprinten, door de platifieermachine halen en zeker niets vergeten en dan alles in de camionette nog brengen. De pralines zijn afgewogen, strikje rond het zakje en die zijn al weg. Ze zijn zeer zeer lekker. 10 verschillende: allemaal met een vulling op basis van tomaten. Maar wel 10 verschillende, dus het zal echt een bijzonder lekkere verrassing worden. Ik ben echt benieuwd wat de buitenlanders hiervan gaan zeggen. Ik zou al willen doorrijden, maar dat zou wel te gek zijn. Eerst nog een paar uurtjes trachten te slapen, hoewel , toch wel serieus zenuwachtig. Maar ja , naar het schijnt zijn artiesten ook zenuwachtig voor ze gaan optreden. Ik moet Angelo echt bewonderen voor zijn doorzettingsvermogen. Die doet maar steeds verder zonder op te kijken.
Als bezoeker van een tentoonstelling heeft men echt het besef niet hoeveel werk dat men aan dergelijke tentoonstellingen besteed.Gelukkig is er af en toe een goed biertje hier van Vicaris, een streekbier dat hier bij ons een straat verder gebrouwen wordt.
Ik ga vanaf woensdag, na het bezoek van onze buitenlandse gast, een paar tomatenbereidingen maken met Vicaris en met Vicardin. De Vicaris praline bestaat ook al. Nu de 10 verschillende tomatenpralines en nu op naar een tomatengeitenkaas. Er zijn hier inde buurt twee zeer goede geitenboerderijen met bijhorende winkeltjes. Daar ga ik toch eens een bezoekje brengen.